ZR: Turnir u malom fudbalu po 13. put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Turnir u malom fudbalu po 13. put

Trinaesti po redu turnir u malom fudbalu "Bagljaš 2015" počinje sutra na terenu zrenjaninske Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš", a organizatori su danas najavili da će takmičenje biti organizovano u četiri kategorije, koje će činiti veterani, seniori, juniori i pioniri, dok će najmlađi učesnici biti podeljeni po starosnim grupama, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa.

Prema rečima jednog od organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turnira Ivana Mikalačkog kotizacije iznose deset hiljada dinara za seniore i veterane, odnosno tri hiljade dinara za mlađe kategorije.

"Ove godine novina je da se za učešće na turniru u najmlađim kategorijama ne plaća kotizacija. Poučeni iskustvom sa prethodnih turnira, korigovali smo i neke propozicije, sve u cilju ispravljanja uočenih propusta i poboljšanja kvaliteta utakmica", rekao je Mikalački novinarima.

On je dodao da pobedniku u konkurenciji seniora sleduje i novčana nagrada u iznosu od 200 hiljada dinara, a u konkurenciji veterana ta nagrada iznosi 100 hiljada dinara.

Organizatori su objasnili da je ove godine prijavljeno 50 ekipa, a izvlačenje će se održati večeras. Svaka ekipa u seniorskoj konkurenciji po Pravilniku turnira može prijaviti najviše dva profesionalna futsal igrača. Organizatori su objasnili i da je svečano otvaranje turnira predviđeno za subotu u 20 časova,a da će se utakmice održavati svakog dana do 23 časova. U zavisnosti od broja prijavljenih ekipa i vremenskih uslova turnir će okvirno trajati do 15. jula.

Kako je danas rečeno, ove godine među igračima biće i proslavljeni fudbaler Zoran Tošić Bambi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.