Vozač teško povređen u sudaru sa autobusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač teško povređen u sudaru sa autobusom

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu između Torka i Novog Itebeja jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, saopšteno je danas iz zrenjaninske Policijske uprave.

U saopštenju policije se ističe da je dvadesetšestogodišnji vozač automobila zadobio teške telesne povrede opasne po život u sudaru njegovog vozila i autobusa. On je, kako se navodi, prebačen u novosadski Klinički centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U zrenjaninskoj policiji objašnjavaju da se uzroci ove saobraćajne nesreće još uvek utvrđuju, a da su uviđaj na mestu događaja izvršili zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i policijski službenici Policijske stanice u Žitištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.