VEROUČITELJ SE PRAVDA: Profil je hakovan, ne želim ubistvo zenge!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROUČITELJ SE PRAVDA: Profil je hakovan, ne želim ubistvo zenge!

BEOGRAD - Veroučitelj Ninoslav Manojlović iz Zrenjanina tvrdi da nije napisao skandalozni komentar u kojem se likuje da pripadnici IS prekrate život inženjeru iz Hrvatske.

Negira da su na Fejbuku njegove rečenice: „Kolji, zengu! Svi su isti. Kolji, voda vri!“ ispod teksta o nameri džihadista da ubiju Tomislava Salopeka.

- Ja ne znam odakle se taj komentar pojavio. Znam samo da ga ja nisam napisao, niti mislim išta slično tome. Nisam dovoljno tehnički potkovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da bih znao kako je moguće to uraditi, ali verovatno mi je neko hakovao profil. A da su to moji stavovi, ne daj Bože da jesu, ja bih ih i dalje podržavao, ovako ih oštro osuđujem - rekao je Manojlović.

(S. S.)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Veroučitelj: Nisam navijao da ubiju Hrvata

Izvor: Mondo, 12.Avg.2015

Veroučitelj Ninoslav Manojlović iz Zrenjanina tvrdi da nije napisao skandalozni komentar u kojem se likuje da pripadnici Islamske države prekrate život otetom Hrvatu Tomislavu Salopeku...Foto: screenshot/Twitter.. Negira da su na Facebooku njegove rečenice: “Kolji, zengu! Svi su isti. Kolji,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.