Izvor: RadioCity.rs, 31.Okt.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh niških stonotenisera sa invaliditetom na državnom prvenstvu

U subotu, 29. oktobra, u Zrenjaninu održan je drugi deo ekipnog državnog prvenstva za osobe sa invaliditetom u stonom tenisu. Na prvenstvu je učestvovalo osam klubova iz cele Srbije, a takmičari su bili podeljeni u tri kategorije.
Ekipa STK OSI „Nais“ iz Niša u sastavu Bojan Stamenković i Nebojša Ilić osvojila je treće mesto, ostvarivši skor od 5 pobeda i 2 oraza.
Ovog vikenda stonoteniseri Naisa putuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << na turnir u Čačak, a 13. novembra ih očekuje i pojedinačno državno prvenstvo u Novom Sadu.
Ovi niški stonoteniseri treniraju svakodnevno, neki od njih i dva puta na dan, te se nadaju dobrim rezultatima i na predstojeća dva takmičenja, kako je rekao trener Miloš Milenković.
Kapiten ekipe Bojan Stamenković smatra da su ostvareni uspesi poslednjih godina rezultat kvalitetnog rada. Njihov cilj je omasovljenje sporta osoba sa invaliditetom.

Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Niški stonoteniseri sa invaliditetom treći u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 31.Okt.2016

Članovi Stonotesnikog kluba osoba sa invaliditetom Nais Bojan Stamenković i Nebojša Ilić osvojili su treće mesto na ekipnom državnom prvenstvu održanom u Zrenjaninu proteklog vikenda. Nišlije su savladale pet ekipa, a poražene su u 2 susreta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.