Ukrao milion dinara iz automobila na groblju u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 11:21

Ukrao milion dinara iz automobila na groblju u Rumi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, u saradnji sa policijom iz Zrenjanina, uhapsili su D. P. (69) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je on, na parkingu gradskog groblja u Rumi, provalio u automobil i ukrao oko milion dinara, koji su oštećeni ostavili u torbici u vozilu dok su se nalazili na groblju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2020

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. B. (1985) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i U. B. (2000) iz Leskovca, osumnjičenog za krivično delo učestvovanje u tuči...Sumnja se da je, 27. septembra,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.