Uhapšen u Zrenjaninu zbog 13 krađa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 12:41

Uhapšen u Zrenjaninu zbog 13 krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, rasvetlili su devet teških krađa i četiri krađe i uhapsili N. B. (1991) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela.

Sumnja se da je on u februaru i početkom marta ove godine, na ulicama u Zrenjaninu, otimao torbe s novcem, dokumentima i mobilnim telefonima starijim ženama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i da je provalio u jedan ugostiteljski objekat iz kojeg je odneo lap top i tehničku robu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zrenjanin.

Takođe se sumnjiči da je sa platne kartice, koju je prethodno našao u torbi jedne sugrađanke, podigao novac, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Sumnja se i da je N. B. iz četiri otključana automobila ukrao dečija kolica, razni alat i radio.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeni su predmeti koji, kako se sumnja, potiču iz ovih krivičnih dela i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljeno jedanaest krađa u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, intenzivnim radom, rasvetlili su 11 krađa i podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela...Sumnja se da je od početka godine na području...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.