Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen posle pokušaja dvostrukog ubistva

ZRENJANIN - Zrenjaninska policija uhapsila je danas Savu S. (33) iz Šapca zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Okružnog suda u Zrenjaninu.

Prema saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu, postoji osnovana sumnja da je Sava S. jutros oko 3 časa nasilno ušao u kuću svoje poznanice Oligice P. u Elemiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde je sa više uboda nožem pokušao da usmrti njenu majku Anušku P. i maloletnu ćerku L.M.

Posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru u Zrenjaninu njih dve su van životne opasnosti, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pokušaja dvostrukog ubistva

Izvor: RTS, 06.Jan.2009

Zrenjaninska policija uhapsila Savu S. iz Šapca zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju...Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju uhapšen je Sava S. (33) iz Šapca, saopšteno je iz zrenjaninske policije...Uz krivičnu prijavu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.