Ugašen požar na radiju Klik

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar na radiju "Klik"

Zrenjanin -- Novinar "Klik" radija Bojan Lazički, uz pomoć kolega, ugasio je požar koji je izbio na sedmom spatu "Vodotornja" u centru Zrenjanina.

Policija je privela čoveka koji se dovodi u vezu sa požarom.

Lazički je izavio Tanjugu da je oko 10 časova njegov kolega osetio dim i da je u hodniku video požar do plafona.

„Svi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istračali i krenula ka izlazu, ali sam se ja vratio, uzeo aparat za gašenje požara i uz pomoć kolega sa devetog i desetog sprata, vatra je brzo ugašena, a zatim su stigli i vatrogasci“, rekao je mladi novinar radio „Klika“.

Milica Kovač iz projektnog biroa, rekla je dopisniku Tanjuga da je u njenu kancelariju ušao čovek , nag do pojasa , da je govorio nepovezano i tražio preminulu majku, koja je, navodno, nekada radila na četvrtom spatu. Nepozatog čoveka policija je privela, a uviđaj o uzrocima požara je u toku.

"Vodotoranj", sa 11 spatova, je prepoznatljiva i najveća zgrada u Zrenjaninu. Na 11 spatu nalazi se dopisništvo RTS, čiji su novinari, sa kamerama liftom napustili zgradu. Prvih šest spratova nije useljeno, a u prizemlju se nalzi OTP banka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.