Izvor: RTS, 07.Avg.2020, 20:56

Udovičić: U Srbiji se sport živi i slavi

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, povodom velikog priznanja kojim je grad Zrenjanin dobio status - Evropski grad sporta 2021, poručio da je Srbija zemlja u kojoj se sport živi i slavi.
"Čestitam celoj sportskoj Srbiji, građanima Vojvodine i Zrenjanina. Siguran sam da ćemo opravdati poverenje dato dobijanjem ove prestižne titule i da ćemo i ovaj put pokazati zašto je naša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbija zemlja u kojoj se sport živi i slavi", navodi se u saopštenju.

On je naveo da je Zrenjanin grad koji decenijama unazad stvara šampione, i da je ovo nagrada za sve što je postignuto u domenu razvoja svih segmenata sporta, sportske infrastrukture i jačanja svesti o značaju bavljenja sportom.
"Ali ovo je i odgovornost da nastavimo da predano i posvećeno radimo, nastavimo da obaramo i sopstvene istorijske rekorde koje danas beleži srpski sport. Verujem da ćemo raditi još više i bolje kako bismo na najbolji način predstavili srpski sport, našu Srbiju i Zrenjanin, grad sportskih legendi, sadašnjih i budućih šampiona", istakao je ministar Udovičić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VANJA UDOVIČIĆ: Zrenjanin je PONOS SRBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020

Grad na Begeju dobio status - Evropski grad sporta 2021...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić povodom velikog priznanja kojim je grad Zrenjanin dobio status - Evropski grad sporta 2021...- Čestitam celoj sportskoj Srbiji, građanima Vojvodine i Zrenjanina. Siguran sam da ćemo opravdati poverenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.