Izvor: Blic, 22.Maj.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Zrenjanina, poginuo mladić iz Novog Sada

Između Kleka i Žitišta jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je PU Zrenjanin.

Do nesreće je došlo, kada je tridesetogodišnji vozač "fiata" iz Novog Sada izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta. Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta.

Uzroci ove saobraćajne nesreće još se utvrđuju.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća, poginuo Novosađanin

Izvor: Mondo, 22.Maj.2016

Između Kleka i Žitišta jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je PU Zrenjanin...Foto: MONDO, Tamara Sekulović..Do nesreće je došlo, kada je tridesetogodišnji vozač "fiata" iz Novog Sada izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta. Od zadobijenih...

Nastavak na Mondo...

Mladić iz Novog Sada poginuo u udesu kod Zrenjanina

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2016

Tridesetogodišnji Novosađanin poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila između Kleka i Žitišta...Do nesreće je došlo kada je vozač "fiata" novosadskih registracija izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta. Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta...Uzroci...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.