TROPSKA SRBIJA: U Loznici večeras 39 °C!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROPSKA SRBIJA: U Loznici večeras 39 °C!

Talas vrućine u Srbiji ne posustaje, pa je tako u 18.00 časova u Loznici izmereno 39 stepeni, u Zrenjaninu 38, Novom Sadu, Valjevu, Smederevskoj Palanci 37 stepeni.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U Beogradu, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu , Somboru večeras je zabeleženo 36 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hodrometeorološkog zavoda.

Prema prognozi, još danas i sutra zadržaće se u većini mesta maksimalna temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 37 do 40 stepeni, uz tropsku noć sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni.

OLUJA u Istri: Drama na Jadranu, jaki udari vetra

Na području Beograda minimalna temperatura biće oko 26, a maksimalna oko 39 stepeni.

Međutim, RHMZ, upozorava da na obilne padavine i nepgodekoje će našu zemlju zahvatiti u subotu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lucifer ne popušta " vrelo u Loznici, Zrenjaninu, N.Sadu

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Talas vrućine u Srbiji ne posustaje, u 18.00 časova u Loznici je izmereno 39 stepeni, u Zrenjaninu 38, Novom Sadu, Valjevu, Smederevskoj Palanci 37 stepeni...U Beogradu, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Somboru je zabeleženo 36 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hodrometeorološkog zavoda...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.