Svetski mediji o masakru u Srbiji

Izvor: B92, 02.Jul.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski mediji o masakru u Srbiji

Beograd -- Svetski mediji preneli su vest o masakru u Žitištu kod Zrenjanina u kojem je ubijeno petoro i ranjeno 20 ljudi.

Svetske agencije Rojters, AP i AFP su prenele tu informaciju, a britanski "San" je vest naslovio sa "Masakr u kafiću: Ljubomorni muž ubio ženu, a onda ubio još četvoro i ranio 20 ljudi u napadu automatskom puškom".

Od britanskih medija vest su preneli i "Gardijan", "Indipendent", "Dejli miror" i drugi.

I ostali evropski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe su javili o masakru, pa se vest o njemu našla na sajtovima francuskog "Figaroa" i "Parizijena", nemačkog "Bilda", španskog "Munda" i italijanskog "Sekolo d'Italija", ali i ruskog "Komersanta" i "Nezavisimaje gazete".

Od američkih medija vest su preneli "NBC njuz" i "ABC njuz".
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masakr u Žitištu udarna vest u svetskim medijima

Izvor: Mondo, 02.Jul.2016

Svetski mediji preneli su danas vest o masakru u Žitištu kod Zrenjanina u kojem je ubijeno petoro i ranjeno 20 ljudi...Foto: Printscreen/mirror..Svetske agencije Rojters, AP i AFP su prenele tu informaciju, a britanski "San" je vest naslovio sa "Masakr u kafiću: Ljubomorni muž ubio ženu, a onda...

Nastavak na Mondo...

Svetski mediji o masakru u Žitištu

Izvor: Radio 021, 02.Jul.2016

Svetski mediji preneli su vest o masakru u Žitištu kod Zrenjanina u kojem je ubijeno petoro i ranjeno 20 ljudi...Svetske agencije Rojters, AP i AFP su prenele tu informaciju, a britanski "San" je vest naslovio sa "Masakr u kafiću: Ljubomorni muž ubio ženu, a onda ubio još četvoro i ranio 20 ljudi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.