Sporazum zrenjaninske DS i DHSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum zrenjaninske DS i DHSS

ZRENJANIN - U Zrenjaninu je danas potpisan koalicioni sporazum između Gradskih odbora Demokratske stranke (DS) i Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS).

Prema rečima predsednika GO DS u Zrenjaninu Predraga Grgića danas je "samo formalizovano u pismenoj formi ono što već postoji".

"Predstvanici DHSS u Zrenjaninu su osvedočeni prijatelji Demokratske stranke i nije bitno ko će koliko imati odbornika, već nam je zajednički interes sveukupni razvoj grada i unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvaliteta života građana", rekao je Grgić.

Predsednik GO DHSS Zoran Vučić izrazio je uverenje da će potpisivanje ovog sporazuma biti na dobrobit žitelja Zrenjanina.

"Ovo je samo još jedan čin jasnog opredeljenja izraženog na nivou stranaka. Mi ćemo biti čvrst oslonac i pouzdan partner Gradskom odboru DS" naveo je Vučić.

Presdsednik DHSS, Vladan Batić je podsetio da je pre nekoliko meseci potpisan sporazum između DHSS i DS, a da se to danas praktično realizuje i u Zrenjaninu.

"Ta saradnja je već dala rezultate u Odžacima gde je pobedila koalicija demokratskih snaga na čelu sa DS" rekao je Batić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.