Šešelj: Doći ćemo na vlast voljom građana

Izvor: Danas, 08.Dec.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Doći ćemo na vlast voljom građana

Zrenjanin - Predsednik Srpske radikalne stranke posetio je tokom vikenda zrenjaninski odbor radikala, u kome su proteklih dana trajale pripreme za, kako su naglasili, dan za koji su se dvanaest godina borili.

Tako je Zrenjanin među prvim gradovima u Srbiji koji je, prema mišljenju radikala, posetio „najveći antiglobalista“. Predsednik radikala ovom prilikom pozvao je rasuto članstvo na povratak u matičnu partiju.

- Srpska radikalna stranka će doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << na vlast isključivo voljom srpskom naroda i svih građana Srbije. Uspeh u politici nećemo nikada tražiti kao instrumenti stranih sila - rekao je Šešelj.

On je podsetio da je SRS pokrenula peticiju za smenu predsednika Srbije i ukidanje kancelarije predsednikove supruge. Ključni razlozi za razrešenje Nikolića su nelegalno sticanje fakultetske diplome, pretvaranje funkcije predsednika u portparola Fondacije Dragice Nikolić i to što je u zgradu Predsedništva smestio prostorije privatne fondacije.

- Tomislav Nikolić je bio čestit čovek kada smo se upoznali i kada je pristupio radikalima. On jeste neobrazovan, ali je inteligentan, mada nije sklon organizacionom radu na terenu. Kada su ga dohvatili američki programeri i izvršioci američkih programskih analiza, onda ga je uhvatila euforija. Najgore stvari su se desile kada su ga zasuli velikim novcem, najgore se desilo sa njegovom porodicom. Tako je od poštenog čoveka postao izdajnik i korupcionaš - izjavio je Šešelj.

Prilikom posete Zrenjanina Vojislav Šešelj se susreo i razgovarao sa članstvom radikalne stranke i gostovao na lokalnoj KTV televiziji. U emisiji „Bez cenzure“ istakao je da su od njegovog povratka u Srbiju za njega mediji zatvoreni.

- Imao sam poverenja u Vučića, koji je svojeglav, ali dosledan. Kod njega se pojavila bolesna ambicija, njega muči pohlepa za vlašću. Usred volje za moći odrekao se ideologije i počeo da služi stranim interesima - ocenio je Šešelj gostujući na zrenjaninskoj televiziji KTV.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.