Respiratorni centar u Zrenjaninu radi 24 časa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 15:54

Respiratorni centar u Zrenjaninu radi 24 časa

Respiratorni centar Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov" od danas će raditi 24 časa, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. Respiratorni centar nalazi se u Baranjskoj ulici broj 18, u prostorijama ambulante Zeleno polje.

Tokom ove nedelje iz Doma zdravlja saopšteno je da građani koji se leče u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome Kovid 19 infekcije, treba da se jave svom izabranom lekaru putem telefona koji će ih najaviti i zakazati pregled u Respiratornom centru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako bi se obavili neophodni pregledi i dijagnostika.

Nakon kompletne trijaže, ukoliko je potrebno dalje bolničko lečenje, lekari Doma zdravlja, pacijenta upućuju u ustanovu sledećeg nivoa zaštite, odnosno nadležne Opšte bolnice.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.