Prekida se rad svih mešovitih pijaca u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekida se rad svih mešovitih pijaca u Zrenjaninu

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić doneo je novu odluku u uslovima vanrednog stanja, a na osnovu poslednjih odluka Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije virusa Kovid-19, objavljeno je na sajtu grada.

Tom odlukom prekida se rad svih mešovitih pijaca u gradu Zrenjaninu, a rad lokala na Centralnoj pijaci, koji mogu da rade u skladu sa Odlukom Vlade, ne prestaje i odvija se od 7 do 13 časova, kada će kapije ove pijace biti otvorene.

U skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa Odlukom Vlade, ograničava se radno vreme svih maloprodajnih objekata vikendom do 13 časova.

Radno vreme pozivnog, Kol-centra u Gradskoj upravi, vikendom će biti od 7 do 14 i 30.

U svim mesnim zajednicama produženi rad i dežurstva odvijaju se vikendom u periodu od 7 do 13 časova.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić dobio pismo zahvalnosti od ambasadora nordijskih zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 08:57

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić dobio je pismo zahvalnosti od ambasadora Švedske, Danske, Finske i Norveške povodom ljubazne ponude da se avionom Er Srbije koji je išao po građane Srbije u Štokholm vrate i nordijski građani koji su se zatekli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.