Pola lige promenilo trenere tokom sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola lige promenilo trenere tokom sezone

Sedam od 14 klubova u KLS promenilo je trenera u tekućoj sezoni, a odigrano je 18 kola.
Trenera su najčešće menjali Železničar iz Inđije i Napredak iz Kruševca, a nove stručnjake angažovali su još zrenjaninski Proleter, valjevski Metalac, užička Sloboda, OKK Beograd i kraljevačka Sloga.
Inđijce je posle Ive Smiljanića, pa Ivice Mavrenskog, preuzeo Vinko Bakić. U Napretku je kormilu preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dragan Živanović, nakon odlaska Bratislava Kneževića i Bojana Kusmuka. Proleter sada vodi Mihajlo Papić, a prethodnik mu je bio Dragan Torbica.
OKK Beograd je mesto trenera poverio Vladi Đuroviću posle Marka Ičelića, dok je Metalac je angažovao Boška Đokića posle razlaza sa Milovanom Stepandićem. Na klupi Slobode sedi Vlada Đokić nakon smene Miloša Obrenovića.
Sigurne pozicije imaju treneri u Vojvodini, BKK Radničkom, Tamišu, Mega Vizuri, čačanskom Borcu, Radničkom FMP i Smederevu.
Vojvodina je sa Sinišom Matićem na klupi lider na tabeli, dok su BKK Radnički sa Draganom Nikolićem i Smederevo sa Zoranom Todorovićem najprijatnija iznenađenja, iako su novajlije u KLS.
Vlada Vukoičić u Megi i Miloš Pejić u Radničkom FMP rade sa mladim sastavima i „proizvode“ košarkaše, dok su Raško Bojić u Borcu i Bojan Jovičić u Tamišu pošteđeni trzavica i imaju puno razumevanje klupskih čelnika u teškim vremenima i besparici.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.