Pojačana kontrola prodaje petardi u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola prodaje petardi u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Policijska uprava u Zrenjaninu saopštila je danas da će od 15. decembra do 15. januara biti preduzete preventivne mere u cilju otkrivanja i sprečavanja prodaje i neovlašćenog korišćenje baklji, petardi i drugih ekplozivnih sredstava koja remete javni red i ugrožvaju bezbednost građana.

Podsećajući da nestručnim i neopreznim rukovanjem eksplozivnih sredstava, osim uznemiravanja građana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << može doći do neželjenih povreda šake i drugih posledica, policija poručuje građanima da se u vreme predstojećih praznika i slavlja uzdrže od upotrebe petardi i drugih pirotehničkih sredstava.

Policija je ovu preventivnu akciju sprovodi pod nazivom "Slavimo zajedno".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada Španije nastavlja vanredno stanje zbog štrajka kontrolora leta

Izvor: Blic, 14.Dec.2010

MADRID - Španska vlada saopštila je danas da je predložila da se vanredno stanje, uvedeno zbog štrajka kontrolora leta, produži do 15. januara, kako bi se sprečilo moguće blokiranje aerodroma tokom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. ..O tom predlogu u četvrtak će glasati parlament,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.