Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači Proletera najbolji na mitingu u Herceg Novom

ZRENJANIN - Plivački klub Proleter iz Zrenjanina ekipni je pobednik međunarodnog plivačkog mitinga Mimoza Kup 2009 u Herceg Novom, a član ovog kluba Ivan Lenđer je proglašen za najboljeg plivača mitinga.

Na mitingu je učestvovalo 256 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske i Albanije, kao i reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i Albanije. Na mitingu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učestvovala i Sanja Jovanović svetska i evropska rekorderka iz Dubrovnika.

Plivači Proletera su osvojili 49 medalja uz dva apsolutna rekorda Srbije, Lenđer Ivana u trci 200 mešovito i Vukanović Tijane u trci takođe 200 mešovito.

Treneri ekipe su bili Pejinović Dejan i Jocić Dragan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.