Pet kilograma marihuane na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet kilograma marihuane na Horgošu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina zaplenili su na Graničnom prelazu Horgoš više od pet kilograma marihuane i uhapsili A. G. (1990) iz Zrenjanina.

Droga spakovana u 42 paketa, otkrivena je prilikom kontrole automobila "ford fokus" kojim je upravljao A. G.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, njemu je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HAPŠENJE NA HORGOŠU Kod mladića pronađeno pet kilograma marihuane

Izvor: Blic, 11.Dec.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina zaplenili su na graničnom prelazu Horgoš više od pet kilograma marihuane i uhapsili A.G. (26) iz Zrenjanina...U automobilu "ford fokus" kojim je upravljao A.G. otkrivena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.