POLICIJA PRITVORILA VLASNIKA MEDVEDA KOJI JE UBIO ŽENU

Izvor: Kurir, 07.Sep.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA PRITVORILA VLASNIKA MEDVEDA KOJI JE UBIO ŽENU

ZRENJANIN - Posle nesreće, u kojoj je medved u blizini restorana „Trofej“ usmrtio radnicu mini zoološkog vrta V. S. (59) iz Stajićeva , policija je lišila slobode i oderdila meru zadržavanja vlasniku tog restorana Z. O. (32), saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Posle nesreće, u kojoj je medved u blizini restorana „Trofej“ usmrtio radnicu mini zoološkog vrta V. S. (59) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stajićeva , policija je lišila slobode i oderdila meru zadržavanja vlasniku tog restorana Z. O. (32), saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

Žena je stradala u 12,30 časova, kada je pokušsla da nahrani sivog medveda, kojeg je posle tragičnog napada na hraniteljku usmtio policajac, iz službenenog pištolja.

Uviđaj je danas izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Karolj Šmit.

Etno restoran „Trogej“ kod Stajićeva, uređen je u banatskom stilu . Nalazi se uz magistralni put , na deonici Stajićevo-Čenta, na rubu Prirodnog rezervata „Carska bara“, sa mini-zološkim vrtom, u kojem se u visokoogrđenom kavezu nalazio i medved zvani Miša.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.