Ovan ubio babu i povredio unuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2011, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan ubio babu i povredio unuku

ZRENJANIN -

Ovan rase "vitemberg" usmrtio je staricu A.S. u njenom dvorištu u Bočaru, kod Zrenjanina, dok je njena unuka A. A. od udaraca zadobila lake telesne povrede, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Vlasnik ovna Ilija L. iz Bočara optužen je da je odgovoran što je u ranim jutarnjim časovima 30. maja 2010. godine počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti za živote ljudi, zato što ovna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teškog oko 100 kilograma nije dobro vezao za drvo u bašti svoje kuće.

Ovan se odvezao, ušetao u komšijsko dvorište gde je starici zadao više udarca po glavi i grudnom košu, nanevši joj telesne povrede od kojih je preminula na mestu napada.

Kada je unuku prišla da pomogne babi, nasrtljivi ovan naleteo i na nju, oborio je na zemlju i prednjim nogama joj naneo lake telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužnica protiv gazde ovna koji je ubio babu

Izvor: Blic, 28.Nov.2011

ZRENJANIN - Ovan rase „vitemberg“, usmrtio je staricu A. S. u njenom dvorištu u Bočaru, kod Zrenjanina, dok je njena unuka A. A. od udaraca zadobila lake povrede, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. ..Vlasnik ovna Ilija L. iz Bočara optužen...

Nastavak na Blic...

Vlasnik ovna koji je ubio ženu na sudu

Izvor: S media, 28.Nov.2011

Sud u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv čoveka čiji je ovan ubio jednu ženu i lakše povredio njenu unuku...Nemačka: Suđenje ocu koji je 500 puta silovao ćerku..Burundi: Ubijena časna sestra iz Hrvatske..Predao se osumnjičeni za dvostruko ubistvo..Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao...

Nastavak na S media...

Ovan ubio staricu i povrijedio njenu unuku

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2011, 10:58

ZRENjANIN - Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu proti Ilije L. /30/ iz Bočara, čiji je ovan rase "virtembreg", težak oko 100 kilograma, ubio staricu S.A, a njenu unuku A.A. lakše povrijedio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.