Otvorena nova radna jedinica Infostana

Izvor: Studio B, 12.Jul.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena nova radna jedinica "Infostana"

Javno komunalno preduzeće „Infostan" otvorilo je novu radnu jedinicu „Dunavski venac" u Ulici zrenjaninski put 83 za sve korisnike koji žive u naseljima Borča, Borča greda, Ovča, Krnjača, Kotež i Padinska skela.

Novi pogon je otvoren zbog sve većeg broja domaćinstava sa leve obale Dunava koja se priključuju sistemu objedinjene naplate. JKP „Infostan" mesečno štampa i distribuira uplatnice objedinjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << naplate za oko 61.000 korisnika sa područja opštine Palilula, a više od trećine korisnika nastanjeno je upravo na levoj obali Dunava.

Ovi korisnici više neće morati da prelaze Pančevački most kako bi uložili reklamaciju, platili zaostali dug, podigli svoj račun ili rešili neku nedoumicu u vezi sa uplatnicom objedinjene naplate.

Otvaranje nove radne jedinice „Dunavski venac" u velikoj meri će rasteretiti pogon „Palilula", ali će takođe korisnicima koji žive sa druge strane Pančevačkog mosta uštedeti vreme i olakšati plaćanje komunalnih usluga, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

U novoj radnoj jedinici „Dunavski venac" sa klijentima će se raditi svakog radnog dana od osam do 16 časova. Broj telefona novootovorenog pogona je 011/3319-894.

Osim toga, u novom pogonu nalazi se i šalter Kredi banke, na kome će građani moći da plate svoju uplatnicu objedinjene naplate bez provizije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVORENA NOVA RADNA JEDINICA „DUNAVSKI VENAC”

Izvor: Kurir, 12.Jul.2011

BEOGRAD- Javno komunalno preduzeće „Infostan” otvorilo je novu radnu jedinicu „Dunavski venac” u Ulici zrenjaninski put 83 za sve korisnike koji žive u naseljima Borča, Borča greda, Ovča, Krnjača, Kotež i Padinska skela...Novi pogon je otvoren zbog sve većeg broja domaćinstava...

Nastavak na Kurir...

Novi pogon Infostana „Dunavski venac“

Izvor: Danas, 13.Jul.2011, 00:18

Javno komunalno preduzeće „Infostan“ otvorilo je novu radnu jedinicu „Dunavski venac“ u Ulici zrenjaninski put 83 za sve korisnike koji žive u naseljima Borča, Borča greda, Ovča, Krnjača, Kotež i Padinska skela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.