Oluja u Tordi čupala drveće i krovove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2013, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja u Tordi čupala drveće i krovove

Jaka oluja zahvatila je danas Tordu, nedaleko od Zrenjanina. Na licu mesta bila je novinarka Radio-televizije Vojvodine Jelena Pejački od koje smo mogli da čujemo da je prema nezvaničnim procenama načinjena šteta na preko 100 kuća i pomoćnih objekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja u Tordi čupala drveće, rušila krovove

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013, 00:08

Jaka oluja zahvatila je Tordu, nedaleko od Zrenjanina. Prema nezvaničnim procenama načinjena šteta na preko 100 kuća i pomoćnih objekata...Počupano je drveće, odleteli su crepovi, čak i delovi krovova. Na nekim starijim kućama su pali i zidovi, a samo srećom niko nije povređen...Iz preventivnih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.