Obnovljena proizvodnja Titovog sapuna Maršal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljena proizvodnja Titovog sapuna "Maršal"

ZRENJANIN - U zrenjaninskom "Luksolu" obnovljena je proizvodnja toaletnog sapuna "Maršal" koji je pre više od četiri decenije po posebnoj recepturi pravljen za tadašnjeg predsednika SFRJ i maršala Josipa Broza Tita.

Sapun je bele boje i težine 180 grama i pravljen je od domaćih sirovina i prirodnih ulja, kleke, bagremovog meda i drugih mirisnih komponenti.

Šef proizvodnje u "Luksolu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Laslo Hanak sačuvao je recepturu i najzaslužniji je za obnavljanje proizvodnje sapuna koji je napravljen u istom kalupu kao nekada za maršala Tita i njegove saradnike, samo što je pakovanje savremenije, objašnjava direktorka razvoja.

Prošle nedelje proizvedeno je probnih 600 komada sapuna "Maršal".

U "Luksolu" sada čekaju kupce iz Srbije i iz inostranstva po ceni od približno 500 dinara za komad, koja će uz nazive i kvalitet odrediti dalju sudbinu "Maršala".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obnovljena proizvodnja Titovog sapuna "Maršal"

Izvor: Blic, 25.Maj.2009

U zrenjaninskom "Luksolu" obnovljena je proizvodnja toaletnog sapuna "Maršal" koji je pre više od četiri decenije po posebnoj recepturi pravljen za tadašnjeg predsednika SFRJ i maršala Josipa Broza Tita, izjavila je danas Tanjugu direktor te fabrike za kozmetiku Branka Mihajlović.....Sapun je bele...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.