Izvor: CrnaHronika.rs, 29.Dec.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ubio kolegu iz firme

Policija je juče uhapsila Igora Tabačkog (32) iz Zrenjanina, koji je dan ranije oko 15 časova ubodom nožem u grudi usmrtio kolegu sa posla Ernea Bakoša (37) iz zrenjaninskog naselja Mužlja. Ubistvo se dogodilo na obodu Šećeranskog parka u Zrenjaninu, nakon što su Tabački i Bakoš izašli iz firme „Tehnoradionica” u kojoj obojica rade kao varioci.
 
Na pedesetak metara od fabričke kapije, kada je Bakoš krenuo ka svom automobilu, prišao mu je Tabački i ubo ga nožem. Bakoš je pao, a pritrčala mu je nekolicina kolega iz firme. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali su povrede bile smrtonosne. Ubicu je policija privela istražnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu na saslušanje, a kako saznajemo, on je priznao da je Bakoša ubo nožem, takozvanim leptirom. Istražni sudija je Tabačkom odredio pritvor do 30 dana.
Tabački i Bakoš su se u pogonu firme na dan ubistva, navodno, sporili oko banalne stvari, ali niko nije mogao ni naslutiti da će se rasprava tragično završiti, posebno jer su se njih dvojica poznavali odranije - pre zaposlenja u „Tehnoradionici” obojica su radili u brodogradilištu. Zajedno su odlazili i na teren, a niko ne pamti da su ranije bili u sukobu.
U kući ubijenog juče se okupila rodbina, prijatelji i komšije. Supruga ubijenog Angela Bakoš ne može da zaustavi suze - njihovo dvoje dece, sina od osam i ćerku od četiri godine, sklonili su kod njene sestre. Deca još ne znaju da im je otac stradao.
- Kako da kažem deci da više nemaju oca - jeca Angela.
Erne Bakoš
- Policija je došla da mi saopšti. Erne je, kažu, krenuo do kola, a ubica je tada prislonio bicikl uz fabričku ogradu, došao do njega i ubo ga nožem. Zašto je to moralo da se dogodi - nariče Angela, ponavljajući da joj se suprug nije žalio ni na kakve nesuglasice sa Tabačkim. Ipak, čula je, kaže, da je Tabački „čovek teškog karaktera i svadljiv”.
Erne Bakoš biće sahranjen danas na groblju u Mužlji.
Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.