Izvor: Danas, 29.Jul.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova oaza meda i skladište

Zrenjanin - Centar za otkup i preradu meda i proizvoda od meda novosadske kompanije Triumf bis, kao i skladište trgovine Gomeks gradiće se u industrijskoj zoni Ečka u Zrenjaninu, saopšteno je nakon jučerašnjeg potpisivanje ugovora o kupovini zemljišta. Naime, vlasnik kompanije Triumf bis potpisao je sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem ugovor o kupovini zemljišta, površine oko 6.000 kvadratnih metara.

- Nameravamo da u Industrijskoj zoni u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << izgradimo centar za otkup, preradu i distribuciju meda i proizvoda od meda. Nadam se da smo ovom informacijom obradovali mnoge proizvođače meda u Srednjobanatskom okrugu, koji nisu imali ovakav centar, već su se snalazili na razne načine. U Srbiji postoje svega tri ovakva centra, naglasio je vlasnik Branko Marjanović.

Kako je naveo, izgradnja objekta planirana je najkasnije do sredine sledeće godine. Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je potpisao ugovor o prodaji neizgrađenog zemljišta u javnoj svojini na lokalitetu Jugoistok II i sa zrenjaninskom kompanijom Gomeks, koja namerava da proširi svoje skladišne kapacitete na dve parcele, površine oko 9.000 i 2.500 kvadrata.

Janjić je izrazio zadovoljstvo što su i domaće kompanije prepoznale Zrenjanin kao dobro mesto za investiranje i podsetio da su nedavno potpisani ugovori sa još nekoliko investitora koji će graditi proizvodne pogone u industrijskoj zoni u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.