Navijaču kazna zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaču kazna zbog nasilničkog ponašanja

Viši sud u Zrenjaninu osudio je navijača FK „Mladost” iz Lukićeva Aleksandra K. (38) na zatvorsku kaznu od tri meseca, uslovno na godinu dana, kao i na novčanu kaznu od 10.000 dinara zbog nasilničkog ponašanja.
Kako je rečeno na konferenciji za novinare u tom sudu, navijač iz banatskog sela Lukućeva osuđen je zbog nasilničkog ponašanja na fudbalskoj utakmici između FK „Mladost” i gostujuće „Vojvodine” iz Perleza, odigranoj 28. avgusta 2011. godine, kada je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << gledalac pesnicom preko ograde, udario u lice fudbalera „Vojvodine” A.Z. i naneo mu laku telesnu povredu.
Navijaču Aleksandru K. je zabranjeno da godinu dana prisustvuje utakmicama FK „Mladost”.
Presuda još nije postala pravnosnažna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijaču novčana kazna zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: Blic, 07.Maj.2012

Viši sud u Zrenjaninu osudio je navijača FK "Mladost" iz Lukićeva Aleksandra K. (38) na zatvorsku kaznu od tri meseca, uslovno na godinu dana, kao i na novčanu kaznu od 10.000 dinara zbog nasilničkog ponašanja...Kako je rečeno danas na konferenciji za novinare u tom sudu, navijač iz banatskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.