Najlepše pismo Deda Mrazu stiglo iz Zrenjanina

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše pismo Deda Mrazu stiglo iz Zrenjanina

Najlepše pismo Deda Mrazu ove godine napisala je Marina Nikić iz Zrenjanina.

Na konkurs Pošta Srbije "Pišite Deda Mrazu" odazvalo se 20.000 mališana i poštari su zbog njih imali pune ruke posla.

Nela Bojović, rukovodilac sektora Pošte Srbije za korporativni marketing i odgovornost, rekla je da se na poziv Pošte Srbije za četrnaestu takvu akciju, "odazvalo blizu 20 hiljada dece iz cele Srbije".

"Mi u Pošti verujemo da je naša misija i cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da razvijamo dečiju kreativnost i da ih na zabavan način uvodimo u svet pisanja i pismenosti", rekla je Bojović.

Drugu nagradu za "Najlepše pismo deda Mrazu" dobio je Petar Milenković iz Knjaževca a treću Anja Milanović iz Ljubovije.

Prvu nagradu u kolektivnom stvaralaštvu dobili su mališani iz vrtića "Neven" (grupa Mala škola iz Beograda, drugu nagradu dobila su deca iz predškolske ustanove "Poletarac" iz Odžaka, a treća je pripala mališanima iz vrtića "Čuvari osneha".

Tokom svečanosti pobednici su dobili novogodišnje paketiće, a izloženi su i najbolji radovi iz čitave Srbije. Ostalim učesnicima konkursa poslate su zahvalnice.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.