Most na Tamišu kod Sečnja zatvoren pet meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2010, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most na Tamišu kod Sečnja zatvoren pet meseci

ZRENJANIN -

Most preko Tamiša kod Sečnja zatvoren je od danas za saobraćaj zbog dotrajalosti i postavljanja novog mosta, saopšteno je iz opštinske uprave u Sečnju.

Prema planu, radovi na postavljanju novog mosta trajaće pet meseci, a za to vreme, lokalni saobraćaj obavljaće se preko montažne barže na Tamišu, uz posebnu dozvolu i nalepnice, koje će vozač dobijati u opštinskoj upravi.

Redovan drumski saobraćaj, na putnom pravcu Zrenjanin-Vršac, biće usmeravan preko Banatskog Despotovca i Botoša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Most na Tamišu zatvoren

Izvor: S media, 24.Sep.2010

Most preko Tamiša kod Sečnja zatvoren je od danas za saobraćja zbog dotrajalosti i postavljanja novog mosta, saopšteno je iz opštinske uprave u Sečnju...Prema planu, radovi na postavljanju novog mosta trajaće pet meseci, a za to vreme, lokalni saobraćaj obavljaće se preko montažne barže na...

Nastavak na S media...

Zatvoren dotrajali most na Tamišu

Izvor: Glas javnosti, 25.Sep.2010, 07:07

ZRENJANIN - Most preko Tamiša kod Sečnja zatvoren je za saobraćaj zbog dotrajalosti i postavljanja novog mosta, saopšteno je iz opštinske uprave u Sečnju...Prema planu, radovi na postavljanju novog mosta trajaće pet meseci, a za to vreme lokalni saobraćaj obavljaće se preko montažne barže...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.