Medved ubio ženu koja ga je hranila

Izvor: Studio B, 07.Sep.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medved ubio ženu koja ga je hranila

U etno-selu Tiganjica nadomak Zrenjanina, dogodila se nesreća, kada je medved,usmrtio ženu koja ga je hranila. Kada je policija stigla na mesto nesreće, žena je već bila mrtva.

Veronika S. ušla je oko 13 časova u kavez da, kao i obično nahrani medveda, koji već petnaest godina živi etno-kompleksu Tiganjica na desetak kilometara od Zrenjanina. Iz za sada nepoznatih razloga, medved ju je napao i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je puštao dok god je davala znake života.

Gosti koji su sedeli u obližnjem restoranu "Trofej" čuli su jauke i pozive u pomoć nesrećne žene i pritrčali kavezu. Oni kažu da su pokušali da medveda odvoje od žrtve, bacali su kamenje i druge predmete u kavez, ali nisu uspeli da mu skrenu pažnju.

Dragana Drobčev, jedna od očevidaca, kaže da medved nije puštao žrtvu sve dok nije prestala da daje znake života.

Policija je uskoro stigla na mesto nesreće, ali je Veronika S. već bila mrtva. Policajac je hicem usmrtio razjarenu životinju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.