Magla smanjuje vidljivost na putevima

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla smanjuje vidljivost na putevima

Magla i sumaglica smanjuju vidljivost na pojedinim putevima pored reka i kanala na području Vovodine, najgušća je u okolini Palića, Novog Sada, Zrenjanina, Sremske Mitrovice na prilazima Beogradu, a prisutna je i u okolini Kraljeva i Požege, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Iz tog udruženja savetuju vozače da po magli voze sa oborenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svetlima, koriste svetla za maglu ukoliko ih imaju, jer će im ona sigurno pomoći da bolje vide i budu primećeni na putu.
Vikendom se uobičajeno više putuje, pa je samim tim i veći broj vozila na auto-putevima, ali i na putevima koji vode prema vikend naseljima i turističkim mestima.
AMSS savetuje vozačima da voze sporije i vožnju prilagode uslovima na putu posebno gde je zbog radova na snazi izmena u saobraćaju.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanje putničkih vozila na našim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Magla smanjuje vidljivost na putevima

Izvor: RTS, 15.Nov.2015

. Magla i sumaglica smanjuju vidljivost na pojedinim putevima pored reka i kanala na području Vovodine, najgušća je u okolini Palića, Novog Sada, Zrenjanina, Sremske Mitrovice na prilazima Beogradu, a prisutna je i u okolini Kraljeva i Požege, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.