Kulturnom centru Zrenjanina četiri miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulturnom centru Zrenjanina četiri miliona dinara

U okviru partnerstva sa Kulturnim centrom Zrenjanina, Trgovinski lanac PerSu uložiće dva miliona dinara u razvoj Kulturnog centra, a isti iznos uložiće i grad Zrenjanin, te će ukupna investicija iznositi četiri miliona dinara. Ovu instituciju, koja ove godine proslavlja jubilarnih 40 godina postojanja, godišnje poseti oko 100.000 ljudi, a investija u infrastrukturne i programske projekte, kao i pokretanje Kluba prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kulture, omogućiće Kulturnom centru da u potpunosti preuzme ulogu koju ima kada je reč o potrebama i kvalitetu kulturnih sadržaja zajednice.

Ovo je naš način da se zahvalimo sugrađanima na poverenju koje nam ukazuju sve ove godine. Podrška lokalnoj insitituciji kulture još jedna je u nizu aktivnosti PerSu marketa kojima želimo da podržimo razvoj lokalne zajednice i unapredimo kvalitet života u našim mestima. Smatramo da samo kroz ovakve projekte kampanja "Naše, nama vredno" može u potpunosti da zaživi", izjavio je Darko Bjeloglav, direktor trgovinskog lanca PerSu.

"Ovo je važan momenat za dalji razvoj našeg grada i dobar primer kako javni i privatni sektor mogu da sarađuju na opštu dobrobit svih građana", kazao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanin je dodao je da će ova investicija omogućiti Kulturnom centru da osnaži svoju ulogu i time doprinese poboljšanju društvenog i kulturnog života grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.