Komemoracija Željku Bjelici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracija Željku Bjelici

Komemoracija Željku Bjelici, poznatom zrenjaninskom rukometašu koji je poginuo u saobraćajnoj nezgodi pre dva dana, održana je danas u Gradskoj kući Zrenjanina.

Veliki broj sportista, prijatelja i članovi porodice su se okupili kako bi na dostojan način odali priznanje ovom poznatom rukometašu. Bjelica je, inače, rođeni Nikšićanin, a kao talentovani rukometni golman došao je u Zrenjanin i postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << član RK "Proleter", u kojem se afirmisao i sa kojim je svojevremeno igrao i finale Kupa šampiona protiv Barselone.

Bio je i internacionalac u Francuskoj, a uspešnu karijeru okončao je u svom Proleteru, gde je započeo trenerski posao. Kao trener radio je i u rukometnim klubovima Hercegovina, Gradnulica i Vojvodina.

Sahranjen je danas u 15 časova na zrenjaninskom Novom groblju

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.