Janković se oglasio: Uhapšen čovek koji je...

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković se oglasio: Uhapšen čovek koji je...

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković izjavio je da mu nije poznato da je u današnjoj akciji policije uhapšena osoba iz Zrenjanina zbog pretnji upućenih putem Twittera.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Predsednik PSG Saša Janković sa suprugom Slavicom (L) i Nataša Jeremić (D)

U Zrenjaninu je u okviru akcije Službe zа >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << borbu protiv orgаnizovаnog kriminаlа, uhapšen M. M. zbog sumnje da je putem društvene mreže Twitter pretio predsedniku PSG Sаši Jаnkoviću, predsedniku Nаrodne strаnke Vuku Jeremiću, novinаru Nezаvisnog društvа novinаrа Vojvodine Igoru Besermenjiju i novinаrki Tаtjаni Vojtehovski.

Zbog "pretnje na Twitteru" dobio lisice

"To je verovatno samo jedna u nizu pretnji koje smo moji saradnici i ja dobijali, ali ja nisam podnosio nikavu prijavu jer ti ljudi koji prete su zapravo naivni građani koji su poverovali u laži koje aktuelna vlast širi o meni", rekao je večeras Janković za agenciju Beta.

On je kazao i da se ne oseća ugroženo od čoveka koji mu je pretio putem društvene mreže, jer njegovu i bezbednost opozcije ugrožavaju najviši državni funkcioneri tvrdnjama da je izdajnik, lopov, ubica.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić takođe je rekao da mu nije poznato ko je uhapšen u današnjoj akciji i zbog koje pretnje.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.