Iz Begeja izvučeno telo muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2020, 14:43

Iz Begeja izvučeno telo muškarca

Iz Begeja je izvučeno beživotno telo muškarca, saopštila je danas zrenjaninska policija i navela da intenzivno radi na utvrđivanju identiteta muškarca.

Telo su u toku prepodneva izvukli pripadnici spasilačke jedinice iz reke Begej, kod novoizgrađenog pristana u naselju Novo Berbersko u Zrenjaninu, a telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, prenosi Večernje novosti.

Policija je potvrdila da je uviđaj u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Užas u Zrenjaninu: Izvučeno beživotno telo muškarca iz Begeja

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020

Povodom ovog slučaja, zrenjaninska policija potvrdila je činjenicu da je istraga u toku i da se intenzivno radi na utvrđivanju okolnosti i identiteta nepoznate muške osobe Pripadnici spasilačke jedinice u prepodnevnim časovima, u reci Begej, kod novoizrađenog pristana u naselju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.