Hitna pomoć do sada obavila 58 intervencija

Izvor: Blic, 18.Jul.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć do sada obavila 58 intervencija

Hitna pomoć je danas u Beogradu, do 14 sati, obavila 58 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura ističući da je sve mirno.

Macura je rekla i da su se u tom periodu dogodile tri lakše saobraćajne nesreće.

Ona je apelovala na građane da ne izlaze iz kuća, da piju što više tečnosti i rashlađuju se.

Na sajtu Republičkog hidriometeorološkog zavoda je navedeno da je prema podacima ažuriranim nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle 14 sati u Beogradu i Novom Sadu izmereno 37 stepeni.

Temperatura od 36 stepeni izmerena je i u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Kikindi, Zaječaru, Ćhupriji, Loznici, Valjevu, Velikom Gradištu, dok je 22 stepena izmereno na Kopaoniku.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Zaječar,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć Banjaluka: Stanje redovno, nema intervencija

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015

BANJALUKA - U Hitnoj pomoći Banjaluka nema intervencija vezano za visoke temperature, a građani se vidljivo pridržavaju uputstva da ne borave na suncu i piju mnogo tečnosti, rekla je portalu "Nezavisnih novina" direktor Hitne pomoći Nada Banjac...On je dodala da je danas Hitnu pomoć zatražilo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.