Dvoje mališana stradalo u požaru

Izvor: S media, 24.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mališana stradalo u požaru

U požaru koji je danas izbio u trošnoj kući Milete Stojkovića (21) u Aradcu kod Zrenjanina smrtno su stradali njegov trogodišnji sin Lazo i dvogodišnja ćerka Kristina, saopštila je Tanjugu dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Dušanka Tatić.

Požar je izbio u ulici Kapetana Nalepke br. 106 oko 15.30 časova. Brzom intervencijom požar su ugasile vatrogasne ekipe iz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zrenjanina.

Na osnovu nalaza istražnog sudije, tela dvoje stradalih mališana biće poslata na obdukciju.

Uzroci požara i druge okolnosti utvrdjuje istraga.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mališani stradali u požaru kod Zrenjanina

Izvor: Mondo, 24.Dec.2010

U požaru koji je danas izbio u trošnoj kući Milete Stojkovića (21) u Aradcu kod Zrenjanina smrtno su stradali njegov trogodišnji sin Lazo i dvogodišnja ćerka Kristina.

Nastavak na Mondo...

U vatrenoj stihiji izgorelo dvoje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2010

ZRENJANIN -..U požaru koji je izbio u trošnoj kući Milete Stojkovića (21) u Aradcu kod Zrenjanina smrtno su stradali njegov trogodišnji sin Lazo i dvogodišnja ćerka Kristina, saopštila je Tanjugu dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Dušanka Tatić...Požar je izbio u ulici Kapetana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.