Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 15:27

Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

Češka kompanija Central European Industries potpisaće sutra ugovor o preuzimanju udela zrenjaninske Beohemije od Preston Holdinga iz Srbije, najavila je Privredna komora Srbije.

Ugovor će biti potpisan u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Kompanija Beohemija, u vlasništvu Preston Holdinga, koja je jedan od lidera u proizvodnji deterdženata i kućne hemije na prostoru jugoistočne Evrope, prepoznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kao kapitalna investicija od strane češke holding kompanije, kažu u PKS.

"Central European Industries" je moderan industrijski holding sa visokom dodatom vrednošću u oblasti energetike, inženjeringa i reciklaže materijala.

Ima 15 kompanija sa više od 2.000 zaposlenih i prometom većim od 200 miliona evra.

Potpisivanju će prisustvovati i ambasador Češke u Beogradu Tomaš Kuhta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjaninsku Beohemiju preuzeo češki investitor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 02:08

Češka kompanija Central European Industries (CEI) potpisala je ugovor o preuzimanju zrenjaninske Beohemije od Preston Holdinga, na svečanosti koja je danas održana u Privrednoj komori Srbije..."Nije bilo lako firmu iz stečaja i bankrota vratiti na tržište, kako zemalja Srbije, tako i zemalja regiona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.