Stanković:Mladi treba da ostanu u regionu (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković:Mladi treba da ostanu u regionu (VIDEO)

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za predsednika Republike Zoran Stanković izjavio je u Valjevu da je život u regionima težak zbog siromaštva i nezaposlenosti kao i da hiljade mladih napuštaju rodna mesta zbog nepostojanja radnih mesta.

Palma: Uvešćemo Srbiju u Ligu šampiona (VIDEO)

Prokopijević: Posle izbora otkazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rast cena i inflacije

Jovanović: Posle izbora samo sa DS

"Mladima iz svih regiona se moraju omogućiti jednake šanse za učenje, napredovanje i zapošljavanje jer će samo tako i Srbija biti jaka država", rekao je Stanković prilikom obilaska Naučno-istraživačke stanice "Petnica".

Stanković je tom prilikom dodao da je Istraživačka stanica "Petnica" budućnost za najbolje mlade ljude:

Istraživačka stanica Petnica je danas jedno veliko gradilište i predstavlja budućnost za najbolje mlade ljude u našoj državi i sve oni koji teže napredovanju kroz znanje, jer će tako napredovati i naša zemlja“.

Stanković je u Valjevu prokomentarisao i to što će se na glasačkom listiću za predsedničke izbore naći pod rednim brojem 1, rekavši da veruje da je to dobar znak.

„Obećavam da ću biti prvi u borbi protiv nepravde i korupcije i u borbi da svaki čovek u svakom delu naše zemlje dobije jednaku šansu“, kazao je predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije.

(S media, foto: ujedinjeniregioni.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.