Stanković: Glas svih regiona

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Glas svih regiona

BEOGRAD, 9. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za predsednika države Zoran Stanković ocenio je u ponedeljak da su centralne vlasti zaboravile mnoga sela i gradove istakavši da želi da ispravi tu nepravdu i bude glas svih regiona.

BEOGRAD, 9. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za predsednika države Zoran Stanković ocenio je u ponedeljak da su centralne vlasti zaboravile mnoga sela i gradove istakavši da želi da ispravi tu nepravdu i bude glas svih regiona.Stanković je u Doljevcu, kako prenosi URS, rekao da je obaveza prvog čoveka države da opomene vladu kada ne sluša glas naroda i ne vidi probleme u unutrašnjosti."Vlada mora da stvori jednake šanse za sve regione. Danas mladi napuštaju svoje porodice, svoja radna mesta, jer u njima ne vide perspektivu. Nova vlada to mora da promeni, novom, životnom politikom, koja vodi računa o svakom pedlju naše domovine, a predsednik mora na to stalno da je podseća, svaki dan ako treba", rekao je on.Stanković je u direktnom razgovoru sa gradjanima istakao da je institucija predsednika simbol jedinstva nacije i stabilnosti države i javno postavio pitanje da li tako važnu i odgovornu funkciju mogu na pravi način da obavljaju oni koji su istovremeno i predsednici partija.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.