Izvor: BujanovackiGlas.info, 21.Nov.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka Ana Brnabić u utorak u Bujanovcu

Ona će sa Zoranom Stankovićem, predsednikom Koordinacionog tela tokom dana u Preševu posetiti Prihvatni centar za migrante, a u Bujanovcu firmu „Lagado“, i takođe izbeglički prihvatni centar u nekadašnjoj fabrici SvetlostBUJANOVAC, 21. septembar 2016. (foto www.biografija.org)- Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, posetiće sutra Bujanovac i Preševo, gde će razgovarati sa predsednicima tih opština, Šaipom Kamberijem i Šćiprimom Arifijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << />Ona će sa Zoranom Stankovićem, predsednikom Koordinacionog tela tokom dana u Preševu posetiti Prihvatni centar za migrante, a u Bujanovcu firmu „Lagado“, i takođe izbeglički prihvatni centar u nekadašnjoj fabrici Svetlost.
Na kraju posete ministarka državne uprave Brnabić i Stanković prisustvovaće tribini Odbora za ljudska prava u Bujanovcu, koja će biti održana u Hotelu „Rozafa“.

Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.