Zvezda OnlyFans-a dala 46.000 evra za operaciju grudi: Imam problem da izađem iz kuće FOTO

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 12:56

Zvezda OnlyFans-a dala 46.000 evra za operaciju grudi: "Imam problem da izađem iz kuće" FOTO

Pejdž Britiš je devojka koja svojim izgledom skreće pažnju gde god da se pojavi. Jasno je i zašto.

Prema Feast magazinu, Pejdž je imala čak 14 operacija, a uložila je 46.000 evra samo u povećanje grudi.

Nedavno je po ko zna koji put posetila kliniku u Los Anđelesu, kako bi uvećala svoje grudi do granice preteranog, po mnogima. U tu operaciju je uložila čak 17.000 funti.

Međutim, po povratku u Veliku Britaniju, Pejdž se suočila sa pomešanim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reakcijama u vezi sa svojim izgledom "lutke na naduvavanje". Posebno je komentarišu druge žene.

Pejdž Britiš je inače veoma popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati 276.000 ljudi, dok na TikToku ima 25.000 pratilaca. Većina njih je šokirana njenim izgledom.

Pejdž tvrdi da se oblači "normalno" i skromno, ali da stranci i dalje donose pogrešne utiske o njoj.

Nedavna fotografija izazvala je pravu buru na mrežama. Naime, Pejdž je obučena u crveni donji veš, i na glavi ima novogodišnju kapu. Ukoliko pogledate komentare, videćete da nisu svi blagonakloni prema njoj. Međutim, nju to ne tangira.

Kako je nedavno izjavila, jedina stvar koja ju je u poslednje vreme "izbacila iz koloseka" je činjenica da je imala problema da izađe iz kuće, a da druge žene ne budu ljubomorne na njen izgled i na njene grui koje su koštale 46.000 evra.

Manekenka je dodala:

"Imam problem da izađem iz kuće, imam bolove u leđima zbog veličine grudi, ali u mojim očima, sve je vredno toga. Nema kraja, ali volim to. To je kao zavisnost."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.