Zorja: Ne znam da li su takmičenja nameštena, ali...

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 00:40

Zorja: "Ne znam da li su takmičenja nameštena, ali..."

Zorja Pajić oduševila je večerašnjim nastupom na PZE.

Ona je nastupila pod rednim brojem 12 sa pesmom "Ko je lik u ogledalu". Može se reći da je "oduvala" svojim nastupom, pokazala je zavdno vokalno umeće, a na samom kraju pesme skinula je periku sa glave kao i deo haljine, pogledavši se, simbolično u slomljeno ogledalo.

U razgovoru za meidje Zorja je istakla da se nadala dobrim komentrima, a otkrila je i ko joj je najveća podrška. "Najveća podrška mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muž, roditelji, prijatelji... Imam i veliku podršku stranih fanova. Pretpostavljam da ćemo proći, nadam se, ako ne, nikom ništa... Dosta sam radila na sebi, nadam se da to ljudi vide", rekla je Zorja koja ne krije da joj je favorit Breskvica. "Svi pevamo njenu pesmu sve vreme." Za kraj, pevačica je na jedno od pitanja novinara zaključila: "Ne znam da li su takmičenja nameštena ali baš me briga."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.