Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Sep.2010, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženama su privlačniji smireni muškarci

Ukoliko želite da privučete damu, imajte na umu da pripadnice nežnijeg pola preferiraju smirene muškarce, pokazalo je jedno britansko istraživanje. Stručnjaci sa Univerziteta Abertej u Škotskoj istraživali su povezanost nivoa hormona kod muškaraca sa privlačnošću kod suprotnog pola.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

Opušteniji muškarci su ženama privlačniji

Izvor: S media, 20.Sep.2010

Istraživači Univerziteta Aberti otkrili su da su muškarci koji pokazuju nizak nivo stresa znatno privlačniji ženama...Psiholozi su fotografisali muškarca i merili njegov nivo hormona i potom napravili kompozitne slike lica niskog i visokog nivoa stresa...Slike su potom pokazane ženama koje su...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.