Zbog bezbednosti otkazani lampioni za Teslu

Izvor: B92, 16.Jul.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog bezbednosti otkazani lampioni za Teslu

Najavljeni spektakl puštanja hiljadu lampiona u čast Teslinog rođendana, koji je trebalo da se održi večeras na Dunavskom keju, otkazan je zbog bezbednosnih razloga.

Manifestacija je otkazana po preporici Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije koji je kao razlog naveo bezbednost vazdušnog saobraćaja, saopštili su organizatori.

Puštanje lampiona je već jednom otkazano, 10. jula, zbog jakog vetra.

Bilo je predviđeno da večeras u 21 čas posetioci puste preko hiljadu lampiona sa Dunavskog keja u okviru manifestacije "Tesla dani 2015.", koja je održana od 6. do 12. jula u 12 gradova i mesta Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ništa od spektakla za Nikolu Teslu!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2015

Najavljeni spektakl puštanja hiljadu lampiona u čast Teslinog rođendana, koji je trebalo da se održi večeras na Dunavskom keju, otkazan je zbog bezbednosnih razloga...Foto: screenshot/YouTube..Manifestacija je otkazana po preporici Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije koji je kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.