Izvor: Domino Magazin, 24.Mar.2020, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je televizor ponekad vaš pravi prijatelj u nevolji?

Ovih dana ćete nesumnjivo nailaziti na mnogobrojne savete kako da provedete vreme dok ste kod kuće. Neki će iskoristiti priliku da se bolje upoznaju sa članovima familije. Neki će se konačno posvetiti čitanju ruskih klasika koje stalno odlažu. Neki će izučiti zanat, neki upisati onlajn kurs, a neki početi da sviraju instrument koji su oduvek […] The post Zašto je televizor ponekad vaš pravi prijatelj u nevolji? appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

TV kao najbolji prijatelj u nevolji!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 25.Mar.2020, 16:10

Ovih dana ćete nesumnjivo nailaziti na mnogobrojne savete kako da provedete vreme dok ste kod kuće. Neki će iskoristiti priliku da se bolje upoznaju sa članovima familije. Neki će se konačno posvetiti čitanju ruskih klasika koje stalno odlažu. Neki će izučiti zanat, neki upisati onlajn kurs,...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.