ZATO BEŽE OD TEBE: 3 navike koje podhitno moraš da IZBACIŠ

Izvor: NaDlanu.com, 21.Dec.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATO BEŽE OD TEBE: 3 navike koje podhitno moraš da IZBACIŠ

Ukoliko sebi često postavljaš pitanje zbog čega muškarci ne dolaze u tvoj život, ili iz njega samo izlaze, zapitaj se da li praviš sledeće greške.

1. Mišljenje da je on "onaj pravi"

Mogao bi da bude, naravno. Ali sa ovakvim odlukama i zaključcima definitivno ne treba žuriti. Nekada su stvari potpuno drugačije od onoga kakvim se u početku čine.

2. Briga oko njegovog nejavljanja

Neki igraju ljubavne igrice, pa u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kalkulišu koliko često će se javljati, a neki jednostavno ni ne planiraju više da se jave. Koja god opcija da je u pitanju - ne lupaj glavu. Ako imaš potrebu da ga pozoveš - učini to, ako vidiš da od njega nema vajde - batali ga i kreni dalje. Onaj pravi neće raditi takve stvari.

3. Prevelika dostupnost

Muškarca će više privući žena koja mu jasno stavi do znanja da ima svoj život van njega i da mu nije dostupna 24 sata dnevno.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.