Izvor: Domino Magazin, 12.Maj.2021, 11:47

YouTube plaća 100 miliona dolara kreatorima Shorts kratkih videa

YouTube plaća 100 miliona dolara kreatorima kratkih videa. Napravili su fond kojim će podržati novi servis u okviru svog portala – Shorts. Naravno, to je reakcija na sve veću popularnost mreže TikTok i njihove kratke i besmislene video snimke na koje su klinci odlepili. Short je novi odeljak na Youtube i predstavlja deo za kratke […] The post YouTube plaća 100 miliona dolara kreatorima Shorts kratkih videa appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

YouTube najavio fond od $100 miliona za kreatore kratkih video snimaka Shorts

Izvor: B92, 12.Maj.2021

Kako bi konkurisao TikTok-u, YouTube je najavio fond od 100 miliona dolara iz kojeg će platiti najpopularnijim stvaraocima tek nastalog konkurenta TikToka, Shorts...“Fond za kratke hlače samo je prvi korak na našem putu ka izgradnji dugoročnog modela monetizacije za kratke hlače na YouTube-u”,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.