Izvor: Domino Magazin, 01.Dec.2022, 14:50

Xiaomi specijalna novogodišnja akcija

Mnogima najdraži deo godine, period praznika i darivanja je pred nama. Ovo je vreme koje po pravilu provodimo okruženi najbližima i sumiramo proteklu godinu, uz neizostavne poklone kojima se raduju sve generacije. Upravo iz tog razloga, kompanija Xiaomi pripremila je specijalnu novogodišnju akciju koja će trajati tokom čitavog decembra! Mnoge će obradovati činjenica da će […] The post Xiaomi specijalna novogodišnja akcija appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lagunine preporuke za decembar 2022. – Naslovi za decu domaćih autora

Izvor: Domino Magazin, 01.Dec.2022

Decembar je pred nama, a to znači da se približava i vreme darivanja. Laguna i Domino Magazin preporučuju četiri zanimljiva naslova za najmlađe čitaoce od domaćih autora: Agi i Ema, Igor Kolarov Kratki roman Agi i Ema donosi dirljivu priču o prijateljstvu usamljenog devetogodišnjeg dečaka Agija...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.